Select Page

Rådgivning med 25 års erfaring

Som rådgiver trækker jeg på over 25 års erfaring med designpraksis. I starten af min karriere arbejdede jeg som formgiver og produktudvikler for blandt andet LEGO og Menu. Sideløbende har jeg undervist på DTU, Designskolen Kolding og Det Kongelige Akademis Designskole. I 2006 startede jeg FairTrade Designers sammen med to gode designkollegaer, og i de seneste ti år har jeg som projektleder og rådgiver arbejdet med nye forretningsmodeller, grøn omstilling og cirkulær økonomi med en designtilgang.

Design som metode

Jeg arbejder med design som metode – det er en åben og iterativ proces, hvor vi i et undersøgende samarbejde kan behandle både produkt, forretningsmodel og systemiske forhold. Ethvert samarbejde starter med nysgerrige spørgsmål og en afsøgende fase, hvor opgaven undersøges nærmere, inden vi begynder at co-designe løsninger med udgangspunkt i din virksomhedens værdier og kunnen.

Dansk Erhverv, Rudolph Care, Egen Vinding & Datter og andre

Udsendt af Dansk Erhverv har jeg og FairTrade Designers  etableret og startet konkret samarbejde med Ghanas første bæredygtige træproducent. Jeg har som ekstern projektleder guidet Rudolph Care gennem projektet Grøn Vækst via grønne forretningsmodeller, herunder en ny eksportstrategi. I samarbejde med andre konsulenter har jeg hjulpet byggeproducenten Egen Vinding & Datter med at udvikle identitet, salgsstrategi og forretningsmodel for deres Naturmaling. Jeg har arbejdet tæt sammen med  Veras cirkulære tekstilunivers om videreudvikling af deres interne processer, strategiske fokus og online platforme.  Igennem projekt Grøn Cirkulær Omstilling arbejder jeg som rådgiver for Son of a Tailor og Cavemakers.

Hvor skal vi begynde?

Jeg tilbyder at holde oplæg, keynotes og forelæsninger, for eksempel som kickoff til et internt vidensløft i din virksomhed eller organisation. Jeg kan hjælpe med at skabe overblik over din virksomheds muligheder i den cirkulær økonomi, generel bæredygtig udvikling, nye veje for værdiskabelse, og tilgængelige støtteordninger (der også kan søges til betaling for rådgivere som mig). Jeg kan facilitere udviklingsprocesser med grøn omstilling og bæredygtigt formål. Kontakt mig for at vi kan tale om, hvad der er relevant i din sammenhæng.

LAD OS TALE

Skriv for en uforpligtende samtale om omstilling til en grønnere produktion og cirkulær økonomi.