Select Page

Rådgivning med 25 års erfaring

Som rådgiver trækker jeg på erfaringer fra flere forskellige områder indenfor designpraksis. I starten af min karriere arbejdede jeg som formgiver og produktudvikler for blandt andet LEGO og Menu. Sideløbende underviste jeg på DTU, Designskolen Kolding og Designskolen på Det Kongelige Akademi. I 2006 startede jeg FairTrade Designers sammen med to gode designkollegaer, og vi igangsatte projekter i Kina, Ghana og Zimbabwe. I de seneste ti år har jeg haft fokus på nye grønne forretningsmodeller og som projektleder og rådgiver har jeg hjulpet virksomheder med deres grønne omstilling og overgang til cirkulær økonomi. Igennem min faglige udvikling har jeg beskæftiget mig med opgaver med stigende kompleksitet og kan i dag hjælpe virksomheder med de mange elementer, der skal indrages i grøn omstilling.

Design som metode

Jeg arbejder med design som tilgang og metode. Det betyder at enhver opgave tilgås åbent og løses i en dynamisk og iterativ proces, hvor vi med udgangspunkt i jeres virksomheds kultur og vision undersøger og prototyper nye mulige løsninger. Så der fremkommer nye grønne tiltag, der bygger videre på det eksisterende og samtidigt giver mening og økonomi fremadrettet. Med min baggrund og erfaringer fra arbejde med både formgivning, produktudvikling, nye grønne forretningsmodel og systemiske forhold, kan jeg hjælpe jer på hele rejsen. Ethvert samarbejde starter med nysgerrige spørgsmål og en afsøgende fase, hvor opgaven undersøges nærmere, inden vi i fællesskab co-designer løsninger til en grønnere fremtid. 

Dansk Erhverv, Rudolph Care, Egen Vinding & Datter og andre

Udsendt af Dansk Erhverv har jeg og FairTrade Designers  etableret og startet konkret samarbejde med Ghanas første bæredygtige træproducent. Jeg har som ekstern projektleder guidet Rudolph Care gennem projektet Grøn Vækst via grønne forretningsmodeller, herunder en ny eksportstrategi. I samarbejde med andre konsulenter har jeg hjulpet byggeproducenten Egen Vinding & Datter med at udvikle identitet, salgsstrategi og forretningsmodel for deres Naturmaling. Jeg har arbejdet tæt sammen med  Veras cirkulære tekstilunivers om videreudvikling af deres interne processer, strategiske fokus og online platforme.  Igennem projekt Grøn Cirkulær Omstilling arbejder jeg som rådgiver for Son of a Tailor og Cavemakers.

Hvor skal vi begynde?

Jeg tilbyder at holde oplæg, keynotes og forelæsninger, for eksempel som kickoff til et internt vidensløft i din virksomhed eller organisation. Jeg kan hjælpe med at skabe overblik over din virksomheds muligheder i den cirkulær økonomi, generel bæredygtig udvikling, nye veje for værdiskabelse, og tilgængelige støtteordninger (der også kan søges til betaling for rådgivere som mig). Jeg kan facilitere udviklingsprocesser med grøn omstilling og bæredygtigt formål. Kontakt mig for at vi kan tale om, hvad der er relevant i din sammenhæng.

LAD OS TALE

Skriv for en uforpligtende samtale om omstilling til en grønnere produktion og cirkulær økonomi.