Select Page

Produktdesign og formgivning for blandt andet Menu a/s og LEGO

Som ekstern koncept- og produktudvikler for LEGO arbejdede jeg i ti år med klassikere som LEGO Borg og var med til ‘at klæde legofiguren på’, så den kom til at tale til et bredere segment. Jeg har tegnet produkter for en række producenter blandt andet for Menu, for hvem jeg designede den succesfulde gummivase, hvis produktionsproces gjorde den ekstremt hurtig og billig at producere. Vasen blev solgt i et væld af farver og over store dele af verden, blandt andet hos MoMA i NYC

Undervisning og forskning på blandt andet Akademiet, DTU og Designskolen Kolding

Jeg har undervist i strategisk design, designetik og bæredygtighed på Det Kongelige Kunstakademis Designskole siden 2015, og er en del af skolens forskningsprojekt i strategisk design. Jeg har tidligere undervist på blandt andet DTU, Designskolen Kolding og Tongji University i Shanghai. Jeg har siddet i Innovationsprisens jury, været censor på Minneapolis College of Art and Designs sustainable design master, siddet i  Universität Hamburgs ekspertpanel for Sustainable Business Models, og er i advisory boardet for Incept Sustainability og Tekstilrevolutionen.

Rådgiver for blandt andet Rudolph Care, Grums og Veras

Jeg har rådgivet en række virksomheder om grøn omstilling, blandt andet Rudolph Care (dansk hudplejeproducent), Grums (genanvendt kaffegrums i hudplejeprodukter), Egen Vinding & Datter (miljøvenlige byggeprodukter) og Veras (et genbrugsalternativ til fast fashion). Dette er foregået igennem projekter søsat af Erhversstyrelsen med Lifestyle & Design Cluster som operatør: Rethink Business 4.0Cirkulær Økonomi i SMV’er og Grøn Cirkulær Omstilling, foruden projekt Grøn vækst via grønne forretningsmodeller, drevet af Erhvervshus Hovedstaden.

Grøn omstilling her – og hele vejen

Jeg er en pragmatisk idealist. Med afsæt i naturvidenskaben søger jeg løsninger, der fremmer den grønne omstilling, som er indlysende nødvendig for at undgå uoprettelige klimaforandringer og en miljømæssig katastrofe. Min brede erfaring med både produktdesign, nye forretningsmodeller og strategiudvikling gør, at jeg kan assistere hele rejsen mod et mere bæredygtigt virke. Det kan blive jeres bidrag til en mere bæredygtig fremtid.

 

LAD OS TALE

Skriv for en uforpligtende samtale om omstilling til en grønnere produktion og cirkulær økonomi.